Behandlingar

  • Drick extra mycket vatten efter en massage
  • Unna dig själv regelbunden massage
  • Ta chansen att komma igång med den där förändringen du länge velat

Ansikts- och huvudmassage, 25 min  350:-

En ljuvligt avslappnande stund med stilla och mjuk massage över hela ditt huvud och ansikte. Behandlingen ökar din cirkulation i berörda områden samtidigt som den minskar dina spänningar i vardagen i största välbehag.

 

Aromamassage, 25 min 350:- / 55 min 550:-

En väldoftande behandling är till för dig som vill ha en  mjuk massage för ett inre lugn. Du får en härlig balans och tillfredställelse och skön energi. I behandlingen fokuserar jag på lugn och avslappning. Aromamassage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande.

 

Varm chokladmassage, 55min 650:-

Doften av choklad och apelsin sprider sig i rummet. Njut av varm ekologisk chokladolja som masseras in från topp till tå. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild ”må-bra-känsla”. Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandling är verkligen härlig.

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad.

 

Friskvårdsmassage, 25 min 350:- / 55 min 550:-

En svensk klassisk massage kan frigöra muskelspänningar och smärtor. Beröring och massage stärker välbefinnande och hälsa, förbättrar kroppens immunförsvar och frigör oxotycin, det så kallade ”lugn och ro-hormonet”. Oxotycin underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtrycket och minskar halten av stresshormoner.

 

Hot Stone massage, 55 min 650:- / 75 min 800:-

En behandling som är inspirerad från fjärran östern och bygger på filosofin att man behandlar både utsida och insida. Inre harmoni ger oss vital styrka och energi och detta återspeglar oss i vår utstrålning.

En topp till tå behandling med varma lavastenar och aromatiska oljor. En lyxig behandling som passar alla.

I den längre behandlingen ingår även ansikts och skalpmassage

 

Ben- och fotmassage, 25 min 290:- / 45 min 390:-

Behandlingen ökar cirkulationen i ben och fötter, så att eventuella vätskeansamlingar, ömhet eller trötthet kan lätta. Efter behandlingen känner man sig ofta lättare och en varm känsla i ben och fötter brukar infinna sig. Behandlingen passar dem med ”trötta ben och fötter” som av olika anledningar sitter mycket i sin vardag eller tvingas till monotont stående i sitt arbetsliv. Men även perfekt efter en shoppingrunda

Behandlingen inleds med ett välgörande fotbad

 

SPA-Pedikyr, 55 min 550:-

En underbar fot och underbens behandling där vi inleder med ett härligt fotbad, nagelbandsvård, fomning av nagel, filning och borttagning av förhårdnader avslutas med en fot och underbens massage.

Obs. detta är ej medicinsk fotvård så vid mer sjukdomsrelaterade fötter förhåller vi oss rätten att avstå och rekommendera er en medicinsk behandlare

Ni är dock alla välkomna så får vi se vad vi kan erbjuda och hur vi går tillväga för att ge er snygga och behagliga fötter och underben.

 

Lilla Lyxen 60 min 750:-

Perfekt för dig som vill prova på olika behandlingar. Först en avkopplande ryggmassage, sedan följe ansiktsrengörning, ansiktsmassage och en ansiktsmask. Medan masken verkar får du en underbar skalpmassage. Avslutningsvis appliceras en ansiktscreme.

 

Ekologisk Ansiktsbehandling 60 min 650:- 

Ekologisk ansiktsbehandling med de bästa produkterna för just din hud.
Det ingår rengöring, peeling, mask, massage av ansikte, dekolletage, skalp, överarmar, nacke och axlar samt den avslutande insmörjningen med fantastiska återfuktande produkter och ögonkräm

 

Ekologisk Ansiktsbehandling express 30 min 375:-

Passar perfekt för dig som vill ha en ansiktsbehandling men inte riktigt har tiden.
Du ingår en rengörning, peeling och mask som avslutas med en härlig fuktgivande creme. Behandlingen tillför huden en riktig energikick med massor av fukt, lyster och spänst.
Självklart använder vi bara ekologiska och naturliga produkter för ditt välbefinnande.

 

Stora Eko-Lyxen 75 min 850:-

För dig som vill ha det bästa av allt. Vi börjar med en fantastisk friskvårdsmassage, där vi masserar rygg, axlar, armar.
Sedan vänder du dig om och får en fantastisk ekologisk ansiktsbehandling.

 

Kostanalys / Kostrådgivning Från 395:-

När vi bokar en tid för en kostanalys så väljer du om du vill komma till mig och få information för hur vi lägger upp den eller om du vill göra den på distans via Mail, telefon etc.

För bästa analysen så ska du under 7 dagar skriva ned allt du äter och dricker som en matdagbok. Självklart behöver du ej väga maten men skriv gärna ungefärlig mängd, ju mer ärlig och ordentligt du fyller i din matdagbok desto bättre och ärligare analys får vi fram.
Vill du som en extra säkerhet så kan du fota allt du äter så kan jag även räkna utifrån bilderna.

När matdagboken är klar så skickar du infon till mig så kommer jag analysera detta och skriva olika diagram & noteringar där du kan utläsa hur du äter och vad du äter. Hur fördelningen mellan olika näringsämnen ser ut och hur vi kan förbättra kosten tex genom måltidsordningen, bättre val etc.

En kostanalys passar dig som vill veta hur du kan ändra din kost för att nå en hälsosam vikt eller för att få ett kvitto på att du har en hälsosam kosthållning. Det kan också vara särskilda kostråd vid sjukdom, tex diabetes.

En matdagbok är första steget till bättre matvanor!

Om du bestämt dig för att börja äta bra, startar vårt samarbete med en telefon- eller mailkontakt. Till att börja med går vi igenom var du står idag och hur dina förväntningar ser ut. Därefter görs en kostregistrering under sju dagar. Motionerar du så tar vi självklart med det också.

Kostrådgivning på distans
Matdagboken ligger till grund för en kostanalys som du sedan får skriftligt på. Du får också råd och tips om hur du kan förändra dina kostvanor. All rådgivning är individuell.
När den sker på distans så behöver du inte passa några tider utan vi kan ta den via Mail.

Bra kost är viktig om du vill må bra och uppnå goda hälsovinster.

Genom att föra matdagbok, där du skriver ner allt vad du äter och dricker, kommer du att lägga märke till vad du stoppar i dig och på så sätt ta kontrollen över vad du äter.
Generellt sätt när man skriver en matdagbok så kommer man automatiskt äta lite bättre, därför vill jag ha den under 7 dagar så vi får med så mycket som möjligt.
Din motivering till bättre matvanor kommer att öka och det blir lätt att nå ett långsiktigt resultat.
Detta är ingen quickfix utan detta är en hållbar livsstil med små bra förändringar.

Utöver denna kostanalys så kan man sedan köpa till kostrådgivning och kostscheman för specifika förändringar men för bästa resultat så startar vi gärna med en kostanalys och genom den så kan du själv förändra och se vad du bör göra och äta för att få hållbara förändringar till bättre val i livet.

Bokar du kostrådgivning får du  inlogg och ett eget program för att kunna registrera allt du äter och ev träning via mobil etc – allt för en enklare vardag.

Självklart tar vi inte bort allt som räknas som onyttigt utan vi gör förbättringar individuellt för dig och dina mål.

Varmt välkommen till din licenserade kostrådgivare för ett första steg mot en mer hållbar livsstil

 

fantastisk SPA-pedikyr

Spa-pedikyr kvinna fick Babylena fötter

Även barn kan få en Spa-pedikyr. Fokus på massage och mys

 

Håll utskick här på sidan då fler behandlingar kommer läggas upp under hösten och våren 😉

 

För mer information ring eller sänd ett sms till 0738787477 eller e-post strastjernhalsa@gmail.com

Du kan även boka vissa tider direkt via internet.