Du ska känna dig bekväm vid besök hos oss – Covid 19

Jag gör allt för att motverka att sprida smittan, så hos mig kan ni vara säkra på att jag följer alla restriktioner som går att göra genom att tex sprita och tvätta ordentligt både händer , bänk och dörrhandtag etc efter varje klient/ kund… jag byter handdukar och tvättar dessa i 90 grader och använder bänkpapper som skydd för varje klient också för extra säkerhet. Känner du minsta symptom är du välkommen att omboka ända fram till behandlingstiden (24 timmars regeln är just nu vilande då jag ej vill ha in någon smitta hos mig)

Det är bara du och jag som är i lokalen samtidigt och nästa får komma in efter att du har gått och jag hunnit göra rent allt. Jag har underlättat att shoppa produkter så du kan göra det via nätet shop.strastjernfriskvard.se

Men vill du komma in och få råd så avsätter vi tid för det också. Jag kan ställa varorna utomhus så swishar du eller så kan jag leverera inom mälaröarna utan kostnad och du betalar via Swish.

Jag har gått ett steg längre och läst en kurs via  Karolinska för att hindra smittspridning. Allt för er och min säkerhet.

Varmt välkomna