Nyheter och händelser!

För att hålla er uppdaterade om våra nyheter och händelser följ oss på Instagram och facebook.

Strastjern_friskvard

Välkomna på hudvårdsevent och fredagsmingel den 25/10 kl18.00 Gammal nyhet! Nya nyheter på Instagram och facebook!

Grattis Bromma med omnejd🙌 Nu blir jag tillgängligare. Två dagar i veckan kommer ni hitta mig på Stockholm lash lounge , Rånövägen 5.

Jag kommer börja med ett urval av mina mest populära behandlingar då jag inte kan ta med alla produkter dit på en och samma gång. Men fråga mig så ordnar vi självklart det mesta.

Tack för en fantastisk dag!

Öppningsmingel!

Tack alla lyckönskare, vilka fantastiska blommor vi fått idag och vilken uppskattning. Många nya fina kontakter har skapats och nya kunder har bokats in. Det var så underbart att ha denna öppning med er och den blev hellyckad. Jag är så nöjd och glad. Så många trevliga människor. Hur kan man vara så lyckligt lottad att träffa er alla? Jag är mållös.

Vilken eftermiddag allt i hälsans tecken. Kommer bilder från vår pressfotograf från profoto som fotade hela arrangemanget.

Fantastiska människor, fantastiska behandlingar , fantastisk prova på Yoga & fantastisk mingelmat och bubbel Made by me (kock på Ekerö kommun- dagtid).

Detta gör vi om nån gång. Nu är ni varmt välkomna på era bokade behandlingar och rådgivningar, för de som bokat Yoga så startar detta på Onsdag den 23/1 första gagn är gratis testa på. Håll utkik under våren då fler behandlingar kommer läggas upp.

Jag kan bara sammanfatta denna eftermiddag med ett ord och det är vi och ni som gjort den så…. FANTASTISK!

Gilla  & följ oss på Facebook stråstjern hälsa & friskvård

Instagram @strastjern_friskvard

Så många lyckönskningar på min officiella öppning.
Tack snälla!