Företagsmassage

Ta vara på era anställda. Massage motverkar onda ryggar och värkande muskler vid stillasittande arbeten liksom vid hårt fysiska jobb. Massage piggar upp stämningen på arbetsplatsen! Inte alla hinner med träning i sin vardag eller är kapabla att träna. Ibland behöver man pushen till rätt riktning.

Genom att boka min massage och coachning till arbetet kommer ni att få;

  • Den bästa behandlingen för kropp och själ
  • Regelbunden friskvårdmassage och hjälp vid akuta besvär
  • Skattefria behandlingar för företaget
  • Minskade kostnader för sjukfrånvaro
  • Mer energi och glädje på arbetsplatsen
  • Ökad produktivitet i organisationen

Visst är det fantastiskt att det går att förebygga och åstadkomma så mycket med massage! En friskvårdande massagebehandling är dessutom väldigt skön. Ligger du steget före så hinner aldrig smärtan och stelheten nå dig! Varje behandling är unik i sig själv och anpassas efter varje enskild individs önskemål och behov. Vill ni veta mer, få provbehandlingar till arbetsplatsen eller beställa en offert? Ni kan även boka massage för speciella tillfällen, som retreats för personal eller events på företaget.

Det är även möjligt att boka mig till ett event som tex tjejkvällar , möhippor, kickoffer etc.. jag kan ta med mig ett portabelt Spraytan tält och maskin och alla blir naturligt solbrun utan skadliga solstrålar;), ansiktsbehandlingar då jag tar med mig portabel hudvårdsutrustning eller kanske en massagebehandling då jag tar med mig portabel massagebänk, härliga oljor och handdukar- hör av dig så kommer vi på ett bra koncept tillsammans.

Vill ni starta en hälsoresa med jobbet, föreningen eller kompisgänget- hör av er så planterar vi in det just ni behöver tex träning, hemmatränings-utmaningar, stegutmaningar/tävlingar. Det är bara fantasin som sätter stopp för målet.

Jag kan komma till er eller ni till mig , kontakta mig för info.

Välkomna att höra av er till, Mickaella Stråstjern, Massageterapeut,Hälsopedagog och Hälsoinspiratör

 

Mail: strastjernhalsa@gmail.com

Tel. 0738-787477

Så här kan det se ut när jag kommer med en bärbar massagebänk till er. Här är ett tillfälligt uppsatt massagerum på Ekebyhovs slott – Ekerö Kommun. En liten vrå eller ett undanskymt litet område är det enda som behövs resten ordnar jag.