Cidesco och SHR here we come.

Äntligen har jag cidesco både i spa och hudvård. med stolthet vill jag berätta att jag gick ur yrkeshögskolan i hud och spa med högsta betyg i alla ämnen. jag tog också cidescoexamen veckan efteråt och faktiskt är det vara denna skola ön så länge iaf som man kan ta cidesco i båda grenarna. alltså jag har cidesco i beauty och jag har det även i spa. Yehooo , mitt kömpande gav verkligen resultat. jag har ju läst många kurser inom hudvård innan men fick efter ett tag veta att det inte räckte för att få kalla sig auktoriserad hudterapeut. och självklart vill jag ha det bästa. Så det bar bara för mig att börja om på nytt trots mina tidigare utbildningar och det ångrar jag inte en sekund. När det var ca 3 månader kvar på min utbildning så blev även min gamla skola godkänd för SHR så hade jag velat så hade jag kunnat hoppa av då men jag valde att gå kvar för detta var så mkt mer och nu var ju mitt fokus inriktat på Cidesco i båda delarna. det gick galant. Jag är så glad, det var inte det enklaste jag gjort. skolan var tuff men hyfsat rättvis. många var rädda för rektorn men jag såg och inspirerades utav hennes kunskap, en fantastisk kvinna o det läget, ledarskapet lägger jag inget fokus på. jag gjorde min praktik på aknespecialisten- en fantastisk plats där jag träffade inderbara tjejer i salongen i Sundbyberg. jag ville till Sundbyberg för den salongen ligger på samma gata som jag själv tidigare bodde på. På aknespecialisten växte mitt intresse ännu mer för avancerad hudvård och problemhud. Jag har fått några nya vänner för livet. Vänner jag aldrig vill mista. 4-5 tjejer (i min klass var vi bara tjejer) som verkligen har fått en egen plats i mitt hjärta. I branchen lyser det lite konkurrens och redan på skoltoden lyser detta igenom, vilket är tråkigt enligt mig. jag gick i skolan och ville hjälpa alla men det var inte en röd tråd genom hela klassen utan vissa mådde bra om en och annan fick göra omprov etc… i helgen tänkte jag besöka skolans salong i Mood gallerian för jag har lite verktyg som jag ska hämta där som en klasskamrat lånat och glömde lämna tillbaka, så då får jag passa på att hälsa på dem. nu drar jag igång fullt i min salong på Ekerö och vissa timmar ibland är jag på olika företagsmassage etc men det ingår ju i mitt företag;) jag har sagt upp mig på min tjänst som kock och väntar bara på att mina chefer där ska ringa mig som de lovat att göra… det kan ta lite tid ibland;) om jag kommer sakna kockyrket så är det ju bara att börja med det igen senare nu vill jag satsa på detta.

Förresten ni måste följa mig på insta och facebook det är där jag lägger ut alla nyheter och erbjudanden. strastjern_friskvard

jag har en fundering bör jag byta namn på företaget nu och kanske istället för Stråstjern hälsa & friskvård byta till möjligen stråstjern beauty & health eller npgot annat passande , vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *