Covid anpassad jul och nyår. Se erbjudandet.

Ett väldigt speciellt år har vi alla haft och jag kan bara berätta hur stolt och glad jag är över att ha er alla mina fina kunder och vänner som stöttar mig och mitt lilla företag. Utan er hade jag aldrig kunna vara här mitt uppe i mitt företagande. Ni är fantastiska.
jag vill ge er ett finfint erbjudande i vår shop

Hand & bodysoap, hand & bodylotion, bodyscrub, ekologisk deodorant och ett läppbalsam (ord.795) NU 499kr
beställ på shop.strastjernfriskvard.se
välj helst betalalternativ Swish eller banköverföring för enklare handläggning

Detta kit är perfekt till dig själv eller som en nyårsgåva.

Kan ni förstå att 2020 snart är slut, vaccin är på väg, muterat virus har uppdagats – vart ska vi landa 2021? Jag hoppas kunna fortsätta med min salong och shop. Jag kommer fortsatt vara tjänstledig från mitt kommunala arbete som förskola/skolkock och fortsätta studera och fördjupa min inom hudvård. Det är så roligt och så tufft. Ett specialarbete kommer jag göra som har att göra med kostens betydelse för huden och hur kosten påverkar vår hud och hur vi mår. Jag tycker det går hand i hand med mitt intresse som kostrådgivare och hudvården.
nu är det hög tid att boka in er på era behandlingar inför nyår och för att ytterligare påminna er…

Har ni friskvårdsbidrag kvar? Lös in dem hos oss och nyttja det fram tom juni 2020. Maila strastjernhalsa@gmail.com så hjälper jag er.

Vad har ni för planer till nyår? Vi ska fira som julen alltså enbart i familjen men jag ska göra det så gott och mysigt som vi bara kan och innan det ska jag få er att må bra med alla mina behandlingar.
så välkomna att boka in er.
kanske vill ni boka in er på en spadag ca3-5 timmar av omhändertagelse och att bara få njuta. Vi bygger upp ett unikt och personligt program efter era behov och önskemål pris från 2195kr för 2 personer

Det ingår 2 behandlingar/ person, tilltugg och bubbel. Lån av SPA-rock och tofflor.

Självklart använder vi både munskydd och visir på salongen

Varmt välkomna till oss

strastjernfriskvard.bokadirekt.se

Shop.strastjernfriskvard.se

2 Comments

    1. our covid situation is gamska good right now. yesterday the authorities closed the meetings regarding covid and we have no restrictions left, they say. Now all focus is on the war.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *