Hej alla underbara

Så mycket som händer just nu, massor att tänka på angående Covid och vad är det som händer egentligen? Ett nytt muterat covid virus från Storbritannien eller vad var det jag hörde på radion precis.
Jag hoppas vi alla tar vårt ansvar så gott vi kan. Vi i salongen gör allt vi kan för att kunna hålla öppet för er och vår skull.

Vi gör allt för att motverka att sprida smittan, så hos oss kan ni vara säkra på att vi följer alla restriktioner som går att göra genom att tex sprita och tvätta ordentligt både händer , bänk och dörrhandtag etc efter varje klient/ kund… vi byter handdukar och tvättar dessa i 90 grader och använder bänkpapper som skydd för varje klient också för extra säkerhet. Känner du minsta symptom är du välkommen att omboka ända fram till behandlingstiden (24 timmars regeln är just nu vilande då vi ej vill ha in någon smitta hos oss) 

Det är bara en kund och en behandlare i varje behandlingsrum som finns i lokalen samtidigt och nästa får komma in efter att du har gått och vi hunnit göra rent allt.

vi har två behandlingsrum

Jag har underlättat att shoppa produkter så du kan göra det via nätet shop.strastjernfriskvard.se

Men vill du komma in och få råd så avsätter vi tid för det också. Jag kan ställa varorna utomhus så swishar du eller så kan jag leverera inom mälaröarna till Bromma vid köp över 899kr utan kostnad och du betalar via Swish. Eller för en avgift på 100kr vid ett mindre köp.

Jag har gått ett steg längre och läst en kurs via  Karolinska för att hindra smittspridning. Allt för er och min säkerhet.

Varmt välkomna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *