Privatpersoner & Företagskunder

Stig in i min mysiga och familjära salong. Stanna till, lämna livet utanför och ta några djupa andetag som får dig att varva ned och stäng sedan av ljudet på din mobiltelefon. Kom gärna i god tid och sitt ner och njut av lugnet en stund innan det är dags för din behandling. Det finna alltid något att dricka och något litet att tugga på.

Din behandling anpassas efter just dina behov och önskemål och vi talar igenom det innan behandlingen börjar, för bästa resultat och största avkoppling i din behandling.

Efter behandlingen så får du lov att njuta och ta ett glas vatten sedan efter det glaset får du ta det som finns och bjuds på – känn dig som hemma. Passa på att njuta av all din egentid och låta kroppen återväckas en stund efter behandlingen!

Du kommer att bli mycket väl omhändertagen av oss. Troligtvis blir du en välmående stamkund? Här kommer du känna dig bekväm och trygg och du kommer få resultat som är möjliga. Vi ligger i framkant på utveckling, behandlingar och är så spända och nyfikna på allt så vi förser oss.

Hos oss kan du vara säker på att du får en utbildad terapeut/sjuksköterska och själv besitter jag både gesällbrev som hudterapeut och det internationella diplomet inom hud och spa som heter Cidesco, den examen var inte att leka med.

Unna dig själv regelbunden massage för ett större välbefinnande i din vardag. Vi tillhandahåller även rabatterade priser för klippkort för återkommande kunder

För bokning av en behandling så trycker du direkt här

eller ring / skicka ett sms på 0738-787477 för mer information.

Hittar du ingen lämplig tid var vänlig ring mig för jag har fler tider än vad jag lägger ut då jag är väldigt flexibel. Hör av dig så hittar vi något tillsammans.

Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig

För mer information ring eller sänd ett sms till 0738787477 eller e-post strastjernhalsa@gmail.com

Du kan även boka vissa tider här: