Kundbrev December

Hej hoppas ni har det bra och att ni snart får en fridefull jul… 

Först vill jag bara påminna om ert friskvårdsbidrag, vi kan hjälpa er med klippkort på valfri summa så ni inte förlorar ett bidrag. Detta klippkort kan ni sedan använda under 2023 hör av er för info. Vi kan skicka betallänkar så ni behöver inte ens ta er hit innan jul för att ordna med ert friskvårdsbidrag. 

Har ni fortfarande klappar kvar att inhandla , vi kan hjälpa er, vi har fyllt på salongen med produkter och lite presentartiklar så man kan hitta en julklapp till alla förväntanslustna. 

För kvinnan har vi olika hudvårdskit som tex en fantastisk presentask med produkter från Dr.Belter som ger huden det där extra glowet och får dig att lysa på minglet. 

Vi har även fantastiska handcremer från Maria Åkerberg i presentförpackningar som passar oss alla och behövs lite extra just nu under höst & vintertid. 

Hudvårdskit för män i presentförpackning – till den medvetna mannen från Maria Åkerberg

Doftljus / doftpinnar från Victor Veisser till svärmor

Dottern kanske föredrar makeup från Maria Åkerberg – hudvårdande och ekologiskt.

Vi har flera olika färdiga kit men vi gör också fina inslagningar av specifikt utvalda produkter såklart. 

Men den bästa julklappen måste nog vara ett presentkort till någon av alla våra behandlingar eller presentkort -valfri valör. Presentkort kan man köpa till oss alla terapeuter. 

Jag måste fortsätta att slå ett slag för vårt nyaste tillskott i salongen 

NBE3000 där vi bla har vår välgörande massagebehandling med detox, en behandling som ökar immunförsvaret, minskar stresshormonet med över 40%, värmer upp muskulaturen på djupet och bara låter välbefinnandet infinna sig och värken försvinna -total avkoppling. 

Kampanjen på 795kr gäller ända t.o.m. 31/12 så passa på att köp presentkort nu. 

Vi har även den lyxiga ansiktsbehandlingen med lymfdränage och detox.  Verkligen lyx för både ansikte och tack vare uppkopplingen på ett lymfdränage även kroppen… det är samma här att denna kampanj på 1295kr håller ända t.o.m. 31/12 så passa även på här. 

Vi kommer ha öppet i mellandagarna fler tider kommer komma ut men önskar du en specifik dag förutom det som finns så kontakta mig på 0738787477 gärna sms då vi ofta sitter fast i behandling och ej kan svara. Men ringer du så lämna meddelande så återkommer vi.  Vi jobbar alla tre lite olika tider under hela December. 

Det är t.o.m. så att ni ända fram t.o.m. julaftons fm kan komma hit och shoppa den där sista klappen som ni inte tänkte på. Salongsbutiken är öppen mellan 8-12.00 på självaste julaftonen. 

Sedan ska vi ju fira julen hemma hos oss och vi bor ju granne med salongen så kör det ihop sig så skicka ett akut sms så hjälper vi givetvis till det vi kan. 

Shop.strastjernfriskvard.se

Strastjernfriskvard.se

God jul & gott nytt år kanske man kan säga redan nu. / Tjejerna på Stråstjern hälsa & friskvård 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *